Als iets goed voelt of niet goed voelt is ’t het waard om onderzocht te worden.
Doing what you like is freedom, liking what you do is happiness.
Wanneer heb je voor het laatst iets voor het eerst gedaan?
Ontkenning maakt afwezig.
Confrontatie is het begin van een echte oplossing.
Als iets waar is wordt de geest rustig.
Bewustzijn geeft ruimte. Verandering volgt.
When we blame, we give away power.

Kathelijne
Door Patrice kwam ik erachter dat ik mijn hele leven lang in mijn hoofd heb gezeten, een overlevingsmechanisme dat me ver bracht, maar het heeft me ook pijn en ziek gemaakt. Elke sessie pelt ze weer een laagje van je af. Een laagje van angst, verdriet, boosheid, oordelen, vluchten, vechten, verdedigen, jezelf kleinmaken. Je voelt veel meer liefde, vrijheid, geluk, energie en rust. Angst heeft voor mij een hele andere betekenis gekregen. Angst is geen waarheid, het is iets wat jezelf instandhoudt door een gebeurtenis uit het verleden.

Een sessie van Patrice is het fijnste cadeau wat je jezelf kan geven!

Richard
Patrice heeft mijn leven een nieuwe en krachtige impuls gegeven. 2 jaar heeft ze mij begeleid en heb ik tastbare veranderingen zien ontstaan in de relaties die invloed hebben op mijn energiehuishouding. Deze veranderingen hebben direct invloed op mijn professionele leven.

Florianne
Patrice heeft mij geleerd om spiritueel te leven: een leven zonder wrijving tussen je hart en je mind. Een vrij leven. Een bewust en wakker leven. Een leven dat niet gebouwd is op aannames en gebaande paden, maar op de stevige grond van je eigen hart!

Benno, Directeur van een middelgroot computer bedrijf
Vanwege haar wijsheid, innerlijke vrede en ruimte is Patrice in staat scherpe vragen te stellen. Hierdoor geeft zij mensen de ruimte om in zichzelf de juiste antwoorden op hun eigen vragen te leren vinden.

Wibe, DNB
Ik ben meer in staat om te herkennen of ik me op mijn gemak voel met mezelf of juist niet. Ik heb nu de kracht om op dat moment de waarheid te onthullen en er mee in zee te gaan.

Pieter, Real estate developer
Patrice luistert werkelijk naar mijn verhaal. Via praktische voorbeelden uit haar leven en het mijne heeft ze mij geleerd hoe ik mijn lichaam als referentie kan gebruiken om de haard van de onrust te ontdekken. Ze heeft mij geholpen dingen eenvoudig te laten zijn.
Powered by HUSS. Websites, Webshops, Maatwerk software, EDM, Hosting Powered by HUSS