Wanneer heb je voor het laatst iets voor het eerst gedaan?
Ontkenning maakt afwezig.
Bewustzijn geeft ruimte. Verandering volgt.
When we blame, we give away power.
Doing what you like is freedom, liking what you do is happiness.
Confrontatie is het begin van een echte oplossing.
Als iets goed voelt of niet goed voelt is ’t het waard om onderzocht te worden.
Als iets waar is wordt de geest rustig.

The Power Company


Patrice Nieuwenhuijs is haar eigen ontwikkelingsweg gestart in 1975. Vanaf 1981 heeft zij vele trainingen in Amerika, Europa en India gevolgd over de werking van de mind en hoe verbinding te maken met het hart. Hoe het komt dat de mens in het algemeen meer vanuit angst handelt in plaats vanuit vertrouwen. Hoe het komt dat de mens eerder geneigd is om vanuit gebrek te denken dan vanuit overvloed. En hoe je dit ten positieve kunt keren. Zij is van mening dat je eerst je eigen ontwikkeling doorgewerkt moet hebben, voordat je een ander kan verleiden in beweging te komen.

Tijdens haar werkperiode in het bedrijfsleven heeft zij gezien hoeveel energie en creativiteit verloren gaat aan politieke spelletjes en onechtheid. Van daaruit heeft zij in 1994 besloten The Power Company op te richten. Haar kennis over de mind, emoties en de menselijke onbewuste drijfveren samen te voegen met haar bedrijfsmatige ervaringen. Tijdens de trainingen en de individuele coaching sessies deelt ze deze kennis. Zij leert de deelnemers zelfreflectie toe te passen, om zo zichzelf tot eigen referentie te maken.

Laat weten waar jij of jouw bedrijf mee worstelt. Waar ben je nieuwsgierig naar? Hoe zet jij jouw mogelijkheden om in daden? Wij kunnen dan kijken hoe The Power Company zich voor jou kan inzetten. Maak contact! Wij geven je graag advies over onze trainingen, coaching sessies en workshops. Zij worden specifiek voor jouw organisatie op maat gemaakt.
Powered by HUSS. Websites, Webshops, Maatwerk software, EDM, Hosting Powered by HUSS